Scamp szoptatós párna univerzális pamut White Brown Bears SZPE235

6 890Ft

Elfogyott

Cikkszám: 68775907 Kategória:

Leírás

A Scamp univerzális párna többféle funkcióval bír. Használatát ajánljuk várandósoknak, szoptatós anyáknak és a babáknak, nagyobb gyermekeknek.

A terhesség a nõ felejthetetlen, leggyönyörûbb élménye. Ennek ellenére azonban vannak olyan pillanatai, amiket mégis szívesen felejtenénk: a pocak növekedtével bekövetkezõ rossz testtartás okozta hátfájás, a kényelmetlen éjszakák, amikor azt sem tudjuk, merre forduljunk, hova helyezzük édes terhünket.
A Scamp univerzális párna többfunkciós:
1. Használható a terhesség alatt:
– Segít a kényelmes testhelyzet felvételében.
– Alátámasztja a hasat és a combokat.
– mindeközben kényelmes, puha párnát biztosít a fejnek.
– A megtámasztott fekvõ testhelyzet komfortos a mamának, és a babának egyaránt.
2. Használható szoptatáshoz:
A szoptatás alatt nagyon fontos, hogy anya és gyermeke szoros testi kapcsolatban legyen. A gyermek egész teste érintkezzen édesanyja testével. Szoptatás alatt az anya testhelyzete egyenes, nem görnyedt, a baba fordul édesanyja felé, miközben egyik kezével átöleli õt. Nem az a anyának kell a gyermek fölé hajolni, hanem a babának kell a mellre fordulnia!
Tehát elsõ lépésként csavarjuk a párnát a derék köré, majd hátunk mögött kössük össze. Paskoljuk azt formára, majd vegyük kezünkbe a babát.
3. Használat bölcsõként
Kössük össze a párnát két végénél. Paskoljuk a megfelelõ formára, majd a kialakított bölcsõbe fektessük bele a gyermeket.
4. Használat támasztékként kiságyban, játék közben. Véd a kemény tárgyaktól, vagy a hideg falfelülettõl.

A huzat leszedhetõ. Az évszaknak és az igényeknek megfelelõen többféle kelmébõl készülhet. Két végébe zsinórt varrtunk, így a párna végeinél összeköthetõ.

A párna töltetének mennyiségét saját tapasztalásunk, és a megkérdezett felhasználók véleménye szerint állapítottuk meg. Ha a párnát kevésbé szeretjük keményen, mivel a belsõ huzat is nyitható, a töltet mennyisége csökkenthetõ. A keményebb párnák kedvelõi plusz töltetet vásárolhatnak. A párna töltete szilikonizált poliészter. Az aprócska poliészter gombolyagok és a terjedelmesített poliészter szálak olyan töltetet eredményeznek, melyek rendkívüli tulajdonságokkal bírnak:
– Csendes! Használat közben nem zsizseg, nem súrlódik a töltet.
– Mosógépben mosható! Mosás után a párnát fel kell rázni, a töltetet egalizálni kell!
– Antibakteriális. A töltet elõállítása során semmilyen vegyszert, antisztatizáló anyagot, festéket… nem használtak! ÕKO-Tex® Standard 100 minõsítéssel rendelkezik.

– Nagyon jól formázható mint vastagságban/átmérõben, mint pedig alakjában. Tetszésünk szerint a legkényelmesebb formára alakítható.

Méret: 155cm x 30cm
Anyaga:
Külsõ huzat: 100% pamutvászon
Belsõ huzat: 100% poliészter
Párna töltet: 100% szilikonizált poliészter