Tommee Tippee cumisüveg CTN 260 ml átlátszó

3 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 6644464 Kategória:

Leírás

Többszörös díjnyertes Closer to Nature cumisüveg családunk segít összehangolni a szoptatást és a cumisüvegbõl táplálást.

Anyamellre emlékeztetõ forma: a széles nyak és boltozat olyan kialakítású mint az édesanya melle, ezzel biztosítva a minél természetesebb és zavartalanabb etetést, a babából a szoptatás közben felvett pozíciót és mozdulatokat váltja ki.

Anyamellet utánzó mûködés: a lágy szilikon cumi a szabadalmaztatott, egyedi redõknek köszönhetõen olyan gyengéden nyúlik és hajlik, akárcsak az anya mellbimbója.

Hasfájás-megelõzõ szelep: hatékonyan csökkenti a túlzott levegõáramlást, így a csöppség több folyadékot és kevesebb levegõt nyel.

Ergonomikus kiképzés: a cumisüveg „karcsúsított dereka” következtében a cumisüveg nem csupán szebb, de tartani is könnyebb, ezáltal a kisbaba igazán közel lehet az édesanyához.
Termék jellemzõk:

Anyamell forma, széles boltozat
Hasfájás-megelõzõ szelep a kevesebb levegõnyelésért
Szuper lágy szilikon cumi
Csak Closer to Nature cumisüveg cumival használható
Könnyen tisztítható, mosogatógép felsõ kosarában is mosható
Sterilizálható
BPA-mentes
Háromféle méret: 150ml lassú, 260 ml lassú, 340 ml pedig közepes folyású cumival kapható
Több színben is elérhetõ
Üvegbõl készült cumisüveg is kapható

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.