Neno anyatejgyûjtõ és szilikon mellszívó Leite

3 590Ft

7 készleten

Cikkszám: 67602572 Kategória:

Leírás

A Neno Leite egy szilikon tölcsérrel ellátott anyatejgyûjtõ, amely összegyûjti a spontán módon kifolyó tejet abból a mellbõl, amelybõl éppen nem etetsz. A mellre helyezés után a kollektor spontán felfogja a tejet, és úgy mûködik, mint egy kézi mellszívó. Nincs több szoptatóbetét és koszos fehérnemû – itt az ideje egy varázslatos Neno Leite üvegnek, amit bárhová magaddal tudsz vinni.

MINDEN ANYÁNAK KÖTELEZÕ DARAB

Bemutatjuk a Neno Leite-t, egy innovatív tejgyûjtõt, amelyet a köznyelvben „varázsüvegnek” is neveznek. A gyûjtõt úgy tervezték, hogy tejet gyûjtsön a másik mellbõl etetés vagy mellszívóval történõ pumpálás során.

KEDVES ANYA!

A pihenés minden pillanata vagy a babával töltött idõ aranyat ér. Ezért spórolj idõt és használd a Neno termékeit, engedd, hogy segítsenek neked. A Neno küldetése, hogy minden anya valódi támogatást érezzen termékeinkben ebben a legszebb, de egyben a legnehezebb idõszakban is. Ezért az elektromos mellszívók, aspirátorok, porlasztók, elektronikus dadák, thermo poharak, fogkefék és egyéb Neno termékek segítenek megkönnyíteni és kellemesebbé tenni a mindennapokat a szülõk és a babák számára egyaránt .

VARÁZSLAT EGY ÜVEGBEN

Tudtad, hogy a baba etetésénél az egyik mellbõl tejet pumpálva a másikat is mûködésre serkenti? Ezért hoztunk létre egy speciális tejgyûjtõt, amely összegyûjti azt az anyatejet, amellyel éppen nem etet.

MENTSD MEG AZ ÉRTÉKES ANYATEJET

Tudjuk, hogy az anyatej milyen fontos szerepet játszik a baba megfelelõ fejlõdésében. Ezért, hogy ne vesszenek el az értékes vitaminok, könnyedén összegyûjtheti a tejet a Neno Leite gyûjtõbe.

EGYEDI DIZÁJN

Nemcsak a funkcionalitásra, hanem a megjelenésre is ügyeltünk termékeinknél. A Neno Leite szemet gyönyörködtetõ dombornyomással rendelkezik, amely biztosan tetszeni fog mindenkinek.

KÖNNYEN KEZELHETÕ

A szilikon tok tökéletesen alkalmazkodik a mell formájához. Nem kell mást tennie, mint a mellkasához szorítani az üveget, finoman megszívni, és egy idõ után a gyûjtõ elkezdi felfogni az anyatejet.

KÉNYELMES TÁROLÁS

A Neno Leite speciális kupakkal rendelkezik, amely lehetõvé teszi az anyatej biztonságos tárolását a hûtõszekrényben.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A tejgyûjtõt egyszerûen tisztíthatja, vagy sterilizálhatja hagyományos forróvizes módszerekkel, valamint sterilizálóval, például a Neno Vita, Neno Cibo termékekkel.

SZAKÉRTÕK ÁLTAL AJÁNLOTT

A Neno márkát anyák, szülésznõk és szoptatási tanácsadók ajánlják. Termékeinket a fiatal szülõknek ajánljuk, hogy megkönnyítsék mindennapjaikat, és lehetõvé tegyék számukra, hogy gyermekeikkel együtt élvezhessenek minden pillanatot.

TEDD TELJESSÉ A CSOMAGOD

A Neno márka a szülõk számára nélkülözhetetlen termékek széles választékát kínálja. Többek között találsz mellszívókat, cumisüvegeket, sterilizátorokat, hõmérõket, babafigyelõket és minden mást, amik jól jönnek a baba elsõ éveiben.

TAKARÍTS MEG ÉRTÉKES IDÕT

A tejgyûjtõ használatával a baba etetése vagy a tej lefejése közben több tejet halmozhat fel egyidejûleg. Ennek köszönhetõen több pillanatot tudsz együtt tölteni a kicsivel.

Súly: 0,09 kg
Anyaga: szilikon
Kapacitása: 100 ml
BPA mentes: igen
Kézi mellszívó funkció: igen
Fedõ: igen
Méretek: 153x85x85 mm
Súly: 86g
Doboz méretei: 80,25x155x75 mm

Személyi higiénés termék, a vásárlástól való elállás esetén a termék visszaküldése csak bontatlan gyári csomagolásban lehetséges!
– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.