Akció!

Neno mellszívó elektromos dupla Bella Twin

Original price was: 39 990Ft.Current price is: 27 990Ft.

67 készleten

Cikkszám: 67596929 Kategória:

Leírás

A Neno Bella Twin egy elektromos dupla mellszívó beépített akkumulátorral, így bárhová magaddal tudod vinni. Nagy kijelzõjének köszönhetõen könnyedén letudsz minden információt olvasni a kijelzõrõl. Akkumulátorát akár egy powerbank segítségével is feltudod tölteni, így egy nyaralás alkalmával is könnyedén magaddal viheted.

KEDVES ANYA

A pihenés minden pillanata vagy a gyermekeddel töltött idõ aranyat ér. Ezért idõpocsékolás minden olyan tevékenység, amely kiváltható egy kifejezetten erre a célra kialakított készülékkel. A Neno küldetése, hogy ebben a legszebb, de egyben legnehezebb idõszakban is minden édesanya valódi támogatást érezzen termékeinkkel. Éppen ezért az elektronikus mellszívók, porlasztók, bébiõrök, thermo tálak, fogkefék és egyéb Neno termékek segítenek megkönnyíteni és kellemesebbé tenni a mindennapokat mind a szülõk, mind a babák számára.

KÉT ÜZEMMÓD

A Neno Bella Twin egy vezeték nélküli elektronikus dupla mellszívó, olyan anyák számára készült, akik tervezik, hogy visszatérnek dolgozni vagy aktívan töltik az idejüket, de nem akarnak lemondani a szoptatásról. Ez a legújabb, dupla változata bestsellerünknek a Bella mellszívónak, amelyet már anyák ezrei megszerettek.

TERMÉSZETES BABA MÓD

A Neno Bella Twinben alkalmazott technológia hûen tükrözi a baba természetes szopási ritmusát, és hatékony pumpálási módszerét. Az 1. fázis gyors és sekély mozgásokból áll. Ez egy stimuláció, amely stimulálja a tejcsatornákat, és 6 szabályozási szinttel rendelkezik. A 2. fázis a mély szivattyúzás, azaz mély és lassabb mozgások 9 fokozatú teljesítményszabályozással.

DUPLA MELLSZÍVÓ

A dupla mellszívó kényelem és idõmegtakarítás, valamint a laktáció növelésének módja. A Neno Bella Twin mellszívó szívóteljesítmény-szabályozással rendelkezik – alkalmazkodik a Te igényeidhez, így fájdalommentesen feji ki a tejet. Igényeidtõl függõen a Neno Bella Twin-t egyetlen mellszívóként is használhatod.

ELEGÁNS DIZÁJN

A Neno Bella mellszívót az anyukák nagyra értékelték funkcionalitásáért és kialakításáért. Ezért a dupla változatát, a BELLA TWIN-t még jobban feldíszítettük. A szivattyútelep speciális porfestékkel van bevonva, amely könnyû szatén hatást kölcsönöz. Kidolgozott elemei és a palackokon lévõ logó arany árnyalatban maradt, amit már oly sok anyuka megkedvelt.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ AKKUMULÁTOR

A Neno Bella Twin egy elektromos mellszívó, amelyet bárhol használhatsz. Lefejheted a tejet a munkahelyeden, a nyaraláson vagy útközben. 2 perc ingerlés után automatikusan etetési módba kapcsol, majd 30 perc múlva magától kikapcsol. Helyezd magad kényelembe a székben, és a mellszívó minden munkát elvégez helyetted. A lítium-ion akkumulátor akár 2 órás készülék mûködést is támogat. Az akkumulátor táplálásához egyszerûen csatlakoztasd az áramforráshoz USB kábellel.

KÖNNYEN STERILIZÁLHATÓ

A Neno Bella Twin néhány elembõl áll, amelyek könnyen szétszedhetõk mosáshoz és sterilizáláshoz. Ne feledd, hogy a sterilizáláshoz ne orvosi alkoholt használj, hanem forrásban lévõ vizet vagy gõzsterilizátort – pl. Neno Vita, Neno Cibo.

BIZTONSÁGOS

A készülék minden alkatrésze mentes a káros biszfenoltól, ennek köszönhetõen a mellszívó használata teljesen biztonságos, és közvetlenül érintkezhet élelmiszerrel, így az anyatejjel is.

CSENDES ÉS EGÉSZSÉGES

A Neno Bella Twin mellszívó csendes, és minden körülmények között diszkréten használható. Ennek köszönhetõen nem kell felébresztened az alvó gyermeket, amikor úgy érzed, hogy le kell fejni a tejet. A lefejt tej felhasználható a következõ szoptatáskor, ezzel biztosítva a baba egészséges alvását és mellei higiéniáját. A mellszívó biztonságos BPA-mentes technológiával készült.

OKOS KIJELZÕ

A Neno Bella Twin mellszívó kijelzõje tisztán és könnyen olvasható. Folyamatosan tájékoztat az üzemmódról, a teljesítményszintrõl, az üzemidõrõl és az akkumulátor állapotáról. A Neno Bella Twin mellszívó emlékezni fog a Te beállításaidra is.

GYENGÉD TÖLCSÉR

A tölcsér finom puha japán BPA-mentes szilikonból készült. A tölcsér ergonomikus alakja alkalmazkodik a mell különbözõ formáihoz, méreteihez miközben ideálisan illeszkedik a 18,5 mm-tõl 21,5 mm-ig terjedõ mellbimbókhoz. A tölcsér kényelmet biztosít és biztonságos a bõr számára.
A Neno más méretû tölcséreket is kínál : 21 mm és 27 mm.

ANYÁK, SZÜLÉSZNÕK, SZOPTATÁSI TANÁCSADÓK AJÁNLÁSÁVAL

A Neno márkát leggyakrabban anyák, szülésznõk és szoptatási tanácsadók ajánlják. Termékeinket a fiatal szülõknek ajánljuk, hogy megkönnyítsék mindennapjaikat, és lehetõvé tegyék számukra, hogy gyermekeikkel együtt élvezhessenek minden pillanatot.

AZ ÉLELMISZEREK BIZTONSÁGOS TÁROLÁSA

Ha túl sok tejed van, könnyen lefejheted, lefagyaszthatod és késõbb felhasználhatod. Használd a Neno élelmiszertároló zacskókat, amelyek a precíz csatlakozásának köszönhetõen cumisüveg helyett közvetlenül a Neno mellszívóra szerelhetõk.

A HASZNÁLAT KÉNYELME

Minden Neno mellszívó és cumisüveg kompatibilis egymással, így szabadon választhatod ki a kívánt cumisüveg méretet. A palack közvetlenül a készülékhez csatlakozik. A készlet 150 ml-es cumisüvegeket tartalmaz, és szabadon cserélhetõ 180, 240 vagy 300 ml-es cumisüvegre, a gyermek igényeitõl és életkorától függõen.

VIDD MINDENHOVA

A Neno Bella Twin mellszívó bárhol nagyszerûen fog kinézni. A készüléket elegáns és nõies dizájn jellemzi, amely sok kismama figyelmét felkelti. A mellszívó praktikus és könnyû, így könnyedén bepakolhatod egy táskába, és magaddal viheted például munkába, hogy szükség esetén lefejhesd a tejet.

ALKATRÉSZEK NENO MELLSZÍVÓHOZ A LEGMAGASABB SZINTÛ HIGIÉNIA ÉS BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

A Neno Aris készlet minden eleme kompatibilis a Neno mellszívókkal!

TELJES KÉSZLET

A Neno Bella Twin készlet a készüléken kívül a következõket tartalmazza: 2 db kólika elleni cumisüveg, 2 db kulacstartó, 2 db kulacskupak, 2 db membrán, 4 db szelep, 2 db melltölcsér, 2 db tölcsérfedél, dupla csõ keresztkötéssel, kábel USB töltéshez.

Súly: 417g
Méretek: 105×53 mm
Töltés: USB-C
Az akkumulátor kapacitása és típusa: 3,7 V 1400 mAh Li-Ion
Üzemmódok: 6 stimulációs fokozat, 9 fejési fokozat
Töltési idõ: 2 óra
Automatikus kikapcsolás: 30 perc után
Szívóerõ szoptatási funkciónál: 18,9 – 42,9 kPa
Stimulációs üzemmódú szívás: 3,9-38,9 kPa
Cumisüveg anyaga: BPA-mentes mûanyag/Magas osztályú szilikon

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.