Neno mellszívó elektromos – Presto

23 990Ft

5 készleten

Cikkszám: 68830776 Kategória:

Leírás

Neno Presto háromfázisú vezeték nélküli mellszívó

A Neno Presto egy elektronikus, vezeték nélküli, szimpla mellszívó. Egy innovatív operációs rendszer alapján mûködik, amely három fázison és 9 fokozatú szívószabályozáson alapul a kényelmes és teljesen személyre szabott mellszívó élmény érdekében. Könnyû, praktikus és kompakt, a készülék könnyen elfér a kézitáska alján, így magával viheti munkába vagy nyaralásra. A Presto modern dizájnjával is kitûnik. A finom pasztell szín még a legigényesebb anyák figyelmét is felkelti.

EXTRA STIMULÁCIÓ A 3. FÁZISBAN
A Neno mellszívóinak innovatív 3. fázisa stimulálja a nõ melleit és növeli a termelõdõ tej mennyiségét. Segít a fiatal anyáknak a pangó tej elkerülésében és a túltermelõdött anyatej lefejésében. Éppen ezért a legigényesebb nõk számára is napi támogatás a szoptatásban.

ÉRINTÕ PANEL
Az elegáns, matt érintõpanel könnyen használható. Mûködését egy gombnyomással egyéni igényeinek megfelelõen állíthatja be. Miután megváltoztatta az üzemmódot vagy a szivattyú teljesítményét, a Neno Presto megjegyzi a beállításokat, és a következõ használatkor felhasználja azokat.

3 FÁZIS
I fázis – kezdeti stimuláció
A mellszívó mûködésbe lép, sekély mozdulatokkal serkenti a mellet, hogy fokozza a tejtermelést. Idõtartam: 2 perc
II. fázis – mély extrakció
Amint a mellszívó a második fázisba lép, a mozdulatok mélyek és elég hosszúak lesznek a hatékony tejkifejés biztosításához. Idõtartam: 28 perc – amíg a mellszívó automatikusan ki nem kapcsol
III fázis – vegyes üzemmód
Az innovatív harmadik fázis során a mellszívó megismétli a baba természetes szopási reflexét, lehetõvé téve a mell megfelelõ kiürülését és több tejtermelésre serkentve.

AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABHATÓ
A Neno mellszívókat a háromfázisú mûködéssel személyre szabhatják az egyes ciklusok, valamint a szívási teljesítmény beállításával. A lehetõségek széles skálája lehetõséget kínál a hosszú távú használatra a szoptatás és a baba fejlõdésének különbözõ szakaszaiban.

ZÁRT RENDSZER
A Neno Presto használata nem csak biztonságos, hanem higiénikus is. A készlet részét képezõ membrán és szelep hatékonyan akadályozza meg a tej bejutását az egység motorjába. A membrán választja el a tejet a pumpa és a palack között, míg a szelep megakadályozza a tej visszafolyását. Ez megakadályozza a baktériumok elszaporodását a nemkívánatos helyeken, és megvédi a tejet a szennyezõdéstõl.

TWIST OFF TECHNOLÓGIA
A twist off (csavaros) technológiának köszönhetõen használhat átalakító-csatlakozót az anyatejtároló tasakkal és bele fejheti a tejet mellszívóval. A mellszívó csatlakozója magas szintû higiéniát biztosít a tejfertõzés veszélye nélkül. Minden gyors és biztonságos a baba számára. Fiatal és rohanó anyukák számára kényelmes.

KÖNNYÛ STERILIZÁLÁS
A motorról lecsatlakoztatva minden más Neno Presto alkatrész sterilizálható forrásban lévõ vízzel. Kényelmesebb és sokkal gyorsabb alternatíva a professzionális termékekkel történõ fertõtlenítés, mint például a Neno Lindo sterilizátor/melegítõ készülék. A Neno Lindo-val történõ sterilizálás sokkal gyorsabb, mint a hagyományos módszerekkel!

AIR SUCTION TECHNOLÓGIA
A puha, japán szilikonból készült Neno mellvédõk AIR SUCTION technológiával készültek, amely a baba természetes szopási reflexét reprodukálja. Ez az innovatív megoldás biztonságos a mellbimbó számára, és megakadályozza a tejcsatornák összenyomódását.

HASZNÁLJA KI AZ IDÕT
A mellszívó idõt takarít meg a szoptató nõk számára, akik szeretnének visszatérni dolgozni. A Neno anyatejtároló zacskójába lefejheti és tárolhatja a tejet. A készülék USB-C kábellel tölthetõ, töltési ideje körülbelül 2 óra. A feltöltött mellszívó 2 órás munkára kész.

PUHA ÉS BIZTONSÁGOS TÖLCSÉR
A szoptatást minden anya számára a lehetõ legkényelmesebbé szeretnénk tenni, ezért a Neno Presto készlet ultrapuha japán szilikonból készült tölcsért is tartalmaz.

TARTOZÉKOK ÉS ALKATRÉSZEK
Amikor termékeinket tervezzük, azt szeretnénk, hogy a lehetõ leghosszabb ideig szolgálják a szülõket. A Neno termékcsalád a mellszívók pótalkatrészeinek széles választékát tartalmazza, például membránokat, szelepeket vagy csöveket. Mindezek az alkatrészek a Neno tartalék készletben kaphatók, ami biztosítja, hogy a készülék még évekig megfelelõen mûködjön.

MODERN DIZÁJN
A Neno Presto funkcionalitásával és megjelenésével egyaránt lenyûgöz. Modern dizájnjával tûnik ki. A finom pasztell szín még a legigényesebb édesanyák figyelmét is felkelti.

TELJES KÉSZLET
A Neno Presto minden darabja teljes készletként készült, amely tartalmazz: mellszívót, cumisüveget cumival, kupakot és szelepet, 24 mm-es tölcsért, Neno anyatejtároló zacskót, csatlakozót és USB C kábelt.

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK BABA-VÁRÓ PARTYRA
A Neno Presto mellszívó vonzó kialakításának köszönhetõen ideális babaváró ajándék is lehet szeretteinek. A kiváló minõségû kivitel, a kifinomult dizájn és a funkcionalitás tökéletes kiegészítõjévé teszik bármely anyuka babakelengyéjének.

"MINDIG VELED"
A Neno Prestoval minden anyuka készen áll mindenre! Könnyû, praktikus és kompakt, a mellszívó könnyen elfér a táskája alján, így magával viheti munkába vagy nyaralásra. Mindig kéznél van, lehetõséget ad arra, hogy bármikor lefejje a tejet. Ráadásul az egyszeri töltésû USB C kábel és a nagy teljesítményû akkumulátor 4 teljes szivattyúzási ciklust biztosít, így a Presto mindig készen áll.

Üzemmódok:
Stimulációs mód: 9 fokozat (L1-L9)
Mély fejésmód: 9 szint (L1-L9)
Vegyes mód: 9 szint (L1-L9)
Akkumulátor kapacitása és típusa: Újratölthetõ lítium-ion akkumulátor 3,7 V 1400 mAh
Töltési idõ: Körülbelül 2 óra
Mûködési idõ: akár 120 perc
Bemenet: 5V 1A
Töltõkábel: USB-C

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.