Philips AVENT mellszívó kézi Natural

17 590Ft

3 készleten

Cikkszám: 61836075 Kategória:

Leírás

Gyors tejáramlás a natural motion technológiának köszönhetõen / Az anyák 99%-ának megfelelõ1 / A natural motion technológia ötvözi a gyengéd vákuumot és a szívást a laktáció stimulálása érdekében / Kompakt és könnyen szállítható / A kényelmes fejés érdekében nem szükséges elõrehajolni / Csak néhány alkatrész egyszerû tisztítás

1 A mellbimbó-méretek 99,98%-ához illeszkedik (30mm-ig)

– nem tartalmaz Bisphenolt ( 0% BPA)

– Egyszerû kézi mûködtetés

– a tej a mellekbõl közvetlenül az üvegbe áramlik

– extra lágy újszülött Natural etetõcumi

– összetétel: Polipropilén (PP)

Az anyatej egyenesen az Avent cumisüvegbe áramlik, melybõl könnyedén megetetheti gyermekét.

Csomag tartalma:

– kézi mellszívó fedéllel

– 1 db 125ml-es Natural cumisüveg

Az AVENT mellszívó segítségével könnyen lefejhetõ az anyatej, vagy a cumisüvegbe, vagy az AVENT VIA tárolókba, melyekben tárolhatja hûtõben vagy fagyasztóban a tejet. Ez lehetõvé teszi gyermeke anyatejes táplálását az Ön távollétében is. A mellszívó népszerû anyák és az egészségügyi szakemberek körében az egész világon, miután megismerték a forradalmian új kialakítását. Az anyatej AVENT mellszívóval történõ lefejése kényelmesebb, csendesebb és hatékonyabb, mint más forgalomban lévõ mellszívóké.

A mellszívó, gyorsan, csendesen és finoman dolgozik elem és áram nélkül.
– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.