Zopa mellszívó elektromos Comfy Pro ZOP081105

34 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 43438202 Kategória:

Leírás

A Zopa COMFY PRO elektromos mellszívó egy egyedülálló 3D puha szilikon párnával segíti a mellszívást. Ez a párna tökéletesen utánozza a baba természetes szopását. A zopa 3D párna három részre osztja a szívási folyamatot: masszázs, lökés és szívás. Így a mellszívó maximális hatékonysága mellett elkerülhetõ a rossz közérzetet okozhat kimerültség.

A mellszívó kétféleképpen mûködik: stimuláció és szívás. Mindkét módban 9 fokozatban szabályozható a vákuum, hogy minden anya kiválaszthasson egy értéket, amely megfelel neki, és kényelmes.

A LED kijelzõ valós idõben jelzi az aktuális beállítást. A meghajtóegység mikro USB-kábellel is mûködtethetõ. A membrán kialakítása megakadályozza a levegõ és a tej keveredését, és megakadályozza a tej visszaáramlását.

Kompatibilis az AVENT palackokkal.

Tartalma:

– kézikönyv

– mellszívó ház

– alapegység tömlõvel

– palacktartó

– cumisüveg

– cumisüveg szûkítõ

– tápkábel
– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.