Nandu babahordozó ÖKO totyogó csatos állítható*

29 990Ft

1 készleten

Cikkszám: 38752648 Kategória:

Leírás

A ÖKO Totyogó Csatos állítható babahordozó egy állítható terpeszű hordozóeszköz. A vállpántjai csatosak, keresztbe is csatolhatóak és 3 irányban állíthatjuk, igazíthatjuk a baba és a hordozó személy méretének megfelelően és kényelmének érdekében.

A derékpántja erős, kiváló minőségű csattal rögzíthetõ a derék és a csípő közötti részre, ahol a hordozó személynek kényelmes.

A vállpántok és a derékpántok erős vászonanyagból készültek, a vállpántokban formatartó szivacs a derékpántban könnyű, erős és formatartó polifoam került.

Egyszerű, könnyű, tartós és kényelmes hordozóeszköz azoknak, akik totyogó gyermekükkel is élvezni szeretnék a hordozás örömeit. Gyorsan felvehetjük és levehetjük, mindeközben nem lóg a földre.

Méretek: 8-10 hónapos kortól körülbelül 3 éves korig használható. Használható elöl, csípőn és háton való hordozáshoz, de a hordozószemély kényelme érdekében háton hordozáshoz javasoljuk elsõsorban.

Különleges tulajdonságok: A hordozó testrésze erõs ÖKO vászon anyagokból készül. A combrésznél és a hevedernél párnázott. A testrész szélességét, a gyermek terpeszének magasságában, egy rögzíthetõ hevederrel tudjuk a kisgyermek méretéhez igazítani, melyet a testrész mintás részén egy zipzár alatt találunk.

Összetétel*: 100% pamut, belső: 100% polietilén, 100% poliészter, 100% poliuretán

Tisztítás: Mosásához kövesse a bevarrt címkén látható útmutatót. A Mei Tait alacsony hőfokon, kis fordulatszámon centrifugáljuk. (A csatos babahordzót javasolt mosózsákban mosni az csatok megóvása miatt.)

Súlyhatár: 20 kg

* ÖKO minősítésű alapanyag