Tickless Kid ultrahangos kullancsriasztó babáknak és kisgyerekeknek Orange

7 990Ft

28 készleten

Cikkszám: 69377337 Kategória:

Leírás

Te is szeretnéd a kullancsoktól megvédeni gyermeked, és olyan megoldást keresel, amely hatékony, megbízható és ráadásul vegyszermentes? A TICKLESS® Kid a megoldás!

Innovatív kullancsriasztónk vegyszermentes védelmet biztosít a kullancsok ellen. Egyszerû használatának köszönhetõen kiváló választás bármilyen szabadtéri program esetén, például osztálykiránduláson is, hiszen nem kell a gyermeknek bizonyos idõközönként befújnia vagy bekennie magát, amit esetleg elfelejthet. Nincs szükség többé a ragacsos krémekre vagy spray-ekre amely zavaró lehet a gyermek számára. A TICKLESS® Kid könnyedén rögzíthetõ ruhára, táskára vagy övre, így az egész családod biztonságban élvezheti a természetben töltött idõt. Mondj búcsút a hagyományos vegyszeres riasztószereknek, és válaszd a biztonságosabb, környezetbarát alternatívát.

Az eszköz ultrahang impulzusok kibocsájtásával fejti ki hatását, melyek érzékelhetetlenek gyermekek, felnõttek vagy háziállatok számára, de zavarják a kullancsokat, ily módon távol tartva õket. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket és illatanyagokat, használata biztonságos mindenki számára.

A TICKLESS® technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertõzõ Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

Vegyszer- és illatanyag mentes
94%-os hatékonysággal véd a kullancsoktól
Hatótávolsága 1,5 méter
Hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
Könnyû a használata
Legalább 6 hónapon keresztül véd

Figyelem: A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy letakarod pl. takaróval a készüléket. Kullanccsal nagyon erõsen fertõzött területen nem garantált a fent említett védelem. A készülék átlagos idõjárási körülmények között legalább 6 hónapon keresztül mûködik.